Waarom kopen mensen dure elliptische trainer?

Ruben van Dam

Je moet kopen de duurste mogelijk. Daarom maak ik een aantal van de duurste elliptische trainers ter wereld. Ik heb ook een aantal andere machines die ik niet verkopen, dus er is een reden waarom ik niet het maken van een aantal van de goedkoopste machines hier. Deze blog post zal beschrijven de machines die ik tot nu toe gemaakt. Deze machines zijn enkele van mijn favoriete.

Het is de moeite waard om te vermelden dat ik hier geen commerciële uitrusting gebruik. Mijn trainer is gebouwd en getest op mijn home desktop, dat is mijn eigen laptop, en ik heb geen behoefte om een versnelling te gebruiken met een computer. Vroeger deed ik alles met een loopband, maar omdat het nu mijn belangrijkste trainings- en trainingsapparatuur is, besloot ik mijn eigen trainer op te bouwen.

Toen ik dit project begon kocht ik een enkele trainer die kwam met alle onderdelen, kabels, elastiekjes, en handleiding. Ik kocht toen een tweede trainer die vergelijkbaar was met de eerste, maar niet hetzelfde als de eerste. Ik heb beide in een week en ik was niet in staat om een van hen te gebruiken voor een lange tijd als ze waren allemaal gebroken of gekraakt. Dus kocht ik een derde en uiteindelijk een vierde, deze keer kreeg ik de hulp van een goede vriend van mij. Im Unterschied zu Bol Com Koffer ist es aus diesem Grund auffällig beachtenswerter. De trainer zelf werd gekocht bij een grote online retailer en de onderdelen en kabels werden lokaal gekocht bij een lokale winkel en ik gebruikte een aantal onderdelen van deze leveranciers. Het laatste ding was om het trainingsprogramma te bestellen en het was allemaal online gedaan. Ik ben erg blij met de resultaten en ik kijk ernaar uit om de trainer op langere termijn, misschien zelfs twee jaar, te kunnen gebruiken en vaker te kunnen gebruiken. Zo kwam ik in de running met de trainer: Na een lange aanloop brak de trainer halverwege de run. De trainer brak zo erg dat ik mijn trainingsplannen moest opgeven. Und das ist beachtlich, im Vergleich mit elliptische trainer Maar ik gaf mijn fitnessprogramma niet op, ik was gewoon niet meer gemotiveerd om te lopen en de enige manier waarop ik in staat was om op mijn eigen te lopen was om een elliptische trainer te kopen. En het was zo duur! Ik wist hoeveel tijd het kostte om een elliptische trainer te vinden. Ik kocht de trainer van een online winkel, maar het was erg moeilijk om een terugbetaling te krijgen als ik niet het item terug binnen een maand. En de verkoper heeft niet gereageerd op mijn e-mails. Daarna heb ik eindelijk een trainer gekocht en ben ik na bijna 4 maanden weer gaan hardlopen. Maar nu heb ik die motivatie niet, ik wil gewoon iets hebben om op te draaien in plaats van de loopband.