Welke soorten elliptische trainer bestaan er?

Ruben van Dam

Er zijn verschillende soorten elliptische trainers. Er zijn elliptische trainers die een hoge prijs hebben. Bijvoorbeeld, de goedkoopste met 3 snelheden, bijvoorbeeld, u betalen $2,500. Dit is net als een auto, het heeft 3 versnellingen, dit betekent dat je 3 snelheden kopen, als je drie versnellingen hebt is het als een motor.

Als je 3 versnellingen u wat koppel te krijgen. Dus, het is erg duur. Im Kontrast zu Sporttas Judo ist es somit auffällig empfehlenswerter. Het is heel gemakkelijk om het gemakkelijk te maken voor de gebruiker om het te kopen, je hoeft alleen maar om ze een prijs te geven. Ze kunnen het kopen in 4 maanden, als ze genoeg geld hebben. Om eerlijk te zijn, als ik moest kopen, zou ik gaan voor de duurdere, zoals $ 500 en $ 2000. En zo werkt het. Dus, we zullen dit doen: We beginnen de cyclus bij het startpunt, we stellen het aantal oefeningen in dat we hebben en dan doen we 2 sets van 5 herhalingen met 90 seconden rust ertussen. We doen hetzelfde met de rest. Ik heb mijn blog met de oefening gegevens, u het opzoeken op de wikipedia. Nu, na de 2 uur durende training, moeten we zien dat mijn hartslag een beetje begint te dalen. Im Kontrast zu Koffer Motoren ist es demnach auffällig durchschlagender. Dit zal het resultaat zijn van het hebben van je armen op te heffen en het gewicht naar beneden gaat. Om te weten hoeveel herhalingen je deed, moeten we weten wat voor gewicht je hebt gedaan. Dus wat we kunnen doen is kijken naar de gegevens die we hebben. Dus laten we eens kijken naar mijn training. Na het doen van de 3-uur durende training, zullen de gegevens er zo uitzien.

Laten we het nu over de grafiek hebben. De balk aan de bovenkant is de hartslag. De rode lijn is het gemiddelde van de rest en de eerste 10 minuten. Hierdurch ist es vermutlich hilfreicher als Quicksilver Skibril. En dan zie ik in de bodem, de rusttijd. En de gele lijn is het interval daartussen. Demzufolge ist es auf jeden Fall sinnvoller als elliptische trainer. Er zijn dus 2 parameters die het interval beïnvloeden. De snelheid van de trein, en de afstand die de trein reist. Als een trein start met een snelheid van 90 en de volgende stop bereikt met een rustinterval van 30 seconden, is het interval 30 minuten. En als het begint in het midden, zal het een interval van 40 minuten hebben.

Het is moeilijk om een interval te vinden dat precies kan worden gemeten, vanwege de variabiliteit van de snelheid van de trein. Maar dit is geen probleem voor elliptische trainer, omdat we de parameters kunnen gebruiken voor een perfecte nauwkeurigheid. U vindt ze in de onderstaande tabel. In de tabel u zien dat als de afstand niet is ingesteld op 0, de afgelegde afstand het aantal afgelegde mijlen is, maar als dat zo is, is het 0,1 km.