Wie schrijft?

Ruben van Dam

In 2013 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse krant KAMN voor mijn elliptische trainerstest

Het is het jaar 2013 dat de release van de "Elliptical Machine of the Future" heeft gemarkeerd. Het volgende is een samenvatting van de belangrijkste en meest populaire artikelen die ik heb gelezen en schrijven over elliptische machine in het afgelopen jaar. 1. Elliptische Trainingsmachine: "An Elliptical Trainer for the Trainers of the Future" van Ruben van Dam 2. Elliptische machine: "Elegant, mooi en praktisch" door David T. Lee 3. Elliptische trainingsmachine: "The Elliptical Machine For Training with High Accuracy" door Robert H. Anderson 4. Praktische training machine: "Elliptical Machine for Running, Cycling or Walking" door Robert F. Anderson 5. How to Choose a Personal Training Machine for Your Age: "Elliptical Trainers" door D. M. Evers, E. D. Wittenberg, A.R. Hochreiter en W. C. van Dijk

Ik ben docent Nederlands trouwens, ik geef wiskunde en wetenschap en in 2013 werk ik aan een curriculum voor een open-source project genaamd Mathlab (http://mathlab.sourceforge.net/).

Ik ben geboren in Amsterdam, maar ben naar Nederland verhuisd om wiskunde te studeren aan de Universiteit van Amsterdam en werkte drie jaar als professioneel ontwikkelaar voor een Nederlands bedrijf. Ik werk nu als onderzoeksingenieur voor een Duits ingenieursbureau, en breng het grootste deel van mijn tijd reizen en leren. Ik vind het ook leuk om te reizen en familie in Nederland te bezoeken, en als je deze blog interessant vindt, stel ik voor dat je je abonneert op mijn RSS-feed. Als je vond deze blog interessant zou je ook genieten van mijn andere berichten hier of volg me op Twitter. Bedankt voor het bezoeken en vergeet niet om het te delen op sociale media.

Als deze blog je bevalt, deel het dan met je vrienden en familie! Bekijk mijn nieuwste project, de Eclipse Training Machine, een Python-script om al het vervelende deel van het bouwen van een trainingssessie voor een elliptische trainer te automatiseren: het gebruikt R en python om de relevante gegevens uit de uitvoer van de trainer te halen, en Python om het eigenlijke werk te doen.

Jongeren

Toen ik klaar was met school heb ik besloten om eens te proberen in de sportschool, na enige tijd was ik ervan overtuigd dat elliptische trainer is een perfecte trainer om me sterker te maken. Ik kan niet zeggen dat ik al heel lang in een sportschool zit, in feite heb ik dat nog nooit hoeven doen. In de eerste maanden van mijn sportschool training, ik was niet zo actief, maar in de laatste paar maanden heb ik gedaan meer en meer dingen en hebben gedaan met meer intensiteit. Mijn doel is om een aantal van de beste ideeën van de elliptische trainer te brengen aan je leven. Ik denk dat je deze blog gebruiken om je conditie en gezondheid te verbeteren door middel van lichaamsbeweging en dieet.

Ik hou ervan om te laten zien hoeveel ik heb geleerd in mijn opleiding en dit is waarom ik wil zo open en eerlijk over mijn reis als ik kan. Het is mijn oprechte wens dat u het een zeer nuttige bron voor iedereen die willen hun doelen te bereiken vinden.

Mijn vader zei altijd dat ik geen sportschooleigenaar moest worden omdat er veel grote spelers zijn. Vandaag heb ik besloten om te doen wat ik wil en de eerste sportschool in Nederland te worden met een elliptische trainer.

Toen ik begon te trainen met een elliptische trainer, was het echt belangrijk voor mij om te weten hoe ik ermee moest rijden, dus ik heb er een beetje ervaring mee. Ik denk dat ik enige vooruitgang heb geboekt in de richting van het doel om beter te worden in het rijden van de trainer. Maar toen ik begon te trainen in de kelder van mijn ouders, had ik geen idee hoe ik het moest trainen. Dus ik heb veel tijd proberen om uit te vinden van de beste manieren om het te trainen, dan probeerde een paar verschillende trainingen, maar tevergeefs liep ik altijd in hetzelfde probleem, de trainer is gewoon niet hetzelfde als vroeger. Uiteindelijk heb ik net besloten om zelf de trainer te gaan trainen en sindsdien train ik het. Ik heb besloten om mijn reis met u te delen door het delen van de oefeningen die ik heb gebruikt en door u te laten zien hoe ik het getraind. Ik dacht altijd dat elliptische trainers eenvoudig te gebruiken waren, maar dat zijn ze niet.